Scenarii de joc paintball - Paintball Time Sibiu

 

Aceste scenarii sunt doar niste idei de joc pe care participanti le pot incerca.

Daca ai o idee mai buna de joc esti liber sa o incerci. :)

 

1. Police vs Terrorists – Politistii trebuie sa captureze/distruga trupa teroristilor si vice versa

 

2. 2 steaguri – Captureaza steagul echipei adverse si adu-l in baza echipei tale fara sa fii impuscat.

 

3. Steagul central – Ambele echipe lupta sa castige si sa aduca la baza proprie steagul amplasat la centrul terenului

 

4. Mercenarii – Acest scenariu implica o a treia echipa care e asezata la mijlocul terenului si care impiedica ambele echipe in lupta lor de a lua steagul de la mijlocul terenului

 

5. Salveaza ostatecii – Scopul acestui scenariu este sa ajungi din baza grupului tau in partea opusa, sa iei ostatecii si sa ii aduci in baza ta fara sa fi nimerit de bilele adversarului (acest scenariu necesita 2 jucatori care sa joace rolul ostatecilor)

 

6. Retragerea/Resemnarea – In acest scenariu nimeni nu moare, ci se cere afara atunci cand nu mai rezista pe teren. Nu conteaza cate bile ai incasat, stai pe teren pana cand iti satisfaci setea de incasat bile. :)

 

7. Doctorul – In acest joc fiecare echipa are un doctor care poate atinge un jocator mort pe care il poate aduce inapoi in joc. Odata ce medicul a fost impuscat el nu mai poate fi readus in joc. 

 

8. Presedintele – In acest scenariu una dintre echipa 1 trebuie sa il conduca pe presedinte din baza intr-o alta locatie in siguranta in timp ce echipa 2 o sa incerce sa distruga echipa si sa il omoare pe presedinte ( necesita 1 jucator care sa joace rolul presedintelui care nu joaca cu arma).